Έστειλαν στο νοσοκομείο το κορίτσι του ΤζιμπούρΆνανδρη επίθεση από ένα άγνωστο δέχθηκε η Βαλεντίνα Τσεπάνου, το κορίτσι του Ραφίκ Τζιμπούρ.

Όταν έφυγε από κλαμπ της Βούλας τα ξημερώματα της Κυριακής ένα μελαμψός υψηλόσωμος άνδρας της επιτέθηκε και την χτύπησε λέγοντάς της: «Αυτό το χρωστάμε στον φίλο σου».

Το πανέμορφο μοντέλο μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο της περιοχής, ενώ στο πλευρό της ήταν και ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος όμως έφυγε για να πάει στο γήπεδο για τον αγώνα κόντρα στην Ξάνθη και στη συνέχεια επέστρεψε.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις η επίθεση έγινε λόγω της μετακίνησης του Τζιμπούρ από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό, όμως το ζευγάρι δεν είναι απόλυτα σίγουρο κι έτσι η Βαλεντίνα δεν προτίθεται να κάνει μηνύσεις.

Πλέον, το πανέμορφο μοντέλο θα έχει από κοντά έναν υπεύθυνο για την ασφάλειά της, ο οποίος όπως λέει και η ίδια θα γίνει η σκιά της.

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Έστειλαν στο νοσοκομείο το κορίτσι του Τζιμπούρhttp://24oros.blogspot.com/2011/02/blog-post_2935.html#ixzz1DMC1BZsq

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top